Интериорни бои

1 Рейтинг
УжаснаОтлична 

 

 

За това как ще изглежда дома или офиса ви от огромно значение е с какви цветове и декоративни материали ще освежите стените и таваните на помещенията. Цветовата гама и материалите на които ще се спрете издава стила ви, начина ви на възприятие на света около вас и разбирането ви са стил и красота. Материалите, които се използват за цветово оформление на интериорния дизайн са най - често тапети или интериорни бои. Тапетите имат своите пикове и спадове, както и своите противници и почитатели, но интериорните бои има своята дълга история що се отнася до интериорните решения още от древността, та до наши дни.

Използването на интериорни бои е мъдро решение, тъй като днес на пазара може да се открие изключително голямо разнообразие, както от марки, така и на цветове. Интериорните бои са предпочитани, тъй като с не много средства могат да се постигнат уникални цветови комбинации и един най - обикновен дом да изглежда стилен и елегантен.

Едни от най - популярните и предпочитани интериорни бои са боите на латексова основа или казано иначе латексовите интериорни бои. Те са изключително добро интериорно решение, тъй като могат да се открият в богата цветова палитра, нанасят и съхнат се много лесно ( всеки може да се справи сам с помощта на валяк или четка). Латексовите интериорни бои са абсолютно безвредни за човека и околната среда и най – важното - запазват способността на стените да „дишат”.

Следващият разпространен вид интериорни бои са акрилните бои, които са синтетични полимерни бои за универсална употреба. Този вид интериорни бои са изключително устойчиви и могат да се използват както за освежаване на интериора, така и за екстериорни решения.

Едни от най - модерните в последните години интериорни бои са релефните бои, които се предлагат най - често в пастообразно състояние и могат да се обработват за постигане на различни релефни ефекти. Релефните интериорни бои придават уникален стил и индивидуалност на всяко помещение.

 

Статистика